2017 startades Strandroths fotografi, dock har jag arbetat som fotograf sedan 2001.

Jag har mina rötter inom pressfotografi och då med  Nya Lidköpings-Tidningen som största uppdragsgivare. Det har gett mig ett brett yrkeskunnande samt en stresstålighet att jobba mot en deadline. Med ett tidigare utbrett kontaktnät och ett utförligt nätverkande har jag nu en stor kundbas såsom kommuner, tidningar, företag och privatpersoner. 


Till företaget
Jag erbjuder professionella, högkvalitativa bilder till det lilla som det stora företaget som vill "sticka ut" och som vill nå ut med sin marknadsföring. Exempel på arbeten gjorda till företag: personalporträtt, produktfoton och ramade fotografier eller fototapeter att utsmycka till exempel kontorslokaler och konferensrum.


Till privatpersonen
Till dig som privatperson hjälper jag dig gärna med inramade fotografier eller fototapeter att hänga upp på väggen där hemma. Om det så är mina motiv eller dina utifrån era önskemål att ha något unikt och personligt förevigat i hemmet. Kika gärna in i min butik och se om du hittar något som faller dig i smaken.


Drönarfotografi
Aldrig har gårdsfotografering och takinspektioner varit enklare! Jag använder mig av drönare som ger filmklipp i 4K och högupplösta stillbilder. Tack vare att man flyger med videolänk, så kallad FPV, så ser man vad drönaren ser i realtid. Något som är en stor fördel för dig som kund.


Urval av kunder